Ny­heds­brev 1 2020

Covid19 har lagt sit tæppe over ROL. Heldigvis er vi stærke nok til at afvikle det alligevel. Dette nyhedsbrev blev sendt ud lige inden sommerferien

Anbefal denne side:

En sommerhilsen til jer med interesse i ROL

 

JA vi holder ROL i 2020. faktisk er den måde vi har organiseret os på perfekt til ROL da den o bygger på individuelle arenaer. Så vi får kun en åben Arena i år og det bliver stadion i Vejle. Vi ved ikke hvad status på Covid-19 er til den tid men vi arbejder ud fra de gældende retningslinjer.

 

I år er det 3 nyheder:

 

  1. Vi har fået sponsoreret nogle Race runner cykler, som er kommet ind under det vi kalder ROL-racing. De er lige ankommet så mere om det efter sommerferien. Lige nu er de ude og træne i Thyregod og på Papirfabrikken.
  2. Vi har igen i år fået god støtte af Parasportsrådet. Det har gjort det muligt at give bosteder, der ønsker det et sæt af vores helt egne transportable ”fodboldgolf sæt” Der skal kæmpes om vandrepokal i fodboldgolf! Se video for fodboldgolf regler.
    Ønsker i et sæt kan I skrive til mig og så kommer jeg med det til august.
  3. Ud over det er Parasportsrådets støtte med til at vi i år bliver endnu mere synlige ved at støtte vores trøjer. Vi prøver i år med en WEB shop så i hver især nemt kan bestille og modtage trøjer. Husk der dog er op til 14 dags levering! ROL Web shoppen er her.

Ud over det vil jeg ønske jer god sommer og god træning, så ses vi til august til detaljeplanlægningen.

 

Venlig hilsen

 

Lars Ulrik