Ny­heds­brev 3 2020

Nyhedsbrev med informationer om Arenaer, aflysning af flamme-stafetten og sidste chance for bestilling af medaljer.

Anbefal denne side:

Hej alle ROL’ere

Nu lyder startskuddet snart til De Rare Olympiske Lege, og vi er i “førerbunkeren” ved at skulle have de sidste detaljer på plads for dagen. Vi glæder os helt vildt til at se en masse glade ansigter.

Medaljer

Noget af det vigtigste ved OL er selvfølgelig medaljerne. Nogen har allerede meldt ind, men vi har brug for at vide, hvor mange medaljer, henholdsvis guld, sølv og bronze, som I skal bruge. I må derfor meget gerne besvare denne mail med det præcise antal for jeres arena, senest d. 2. september.

Udover medaljer, vil alle OL-deltagere modtage et diplom for deltagelse underskrevet af selveste Borgmester Jens Ejner Christensen.

Discipliner

Reglerne for de enkelte discipliner er beskrevet på hjemmesiden. Kom videre til siden med discipliner ved at klike på denne linje.
OBS. Arena-disciplinerne står på hjemmesiden. Tjek gerne op på, om de ønskede discipliner er listet derinde for jeres arena, eller om der mangler tilføjelser.

Fodboldgolf (pokaldysten)

Efter teams-mødet er reglerne for Fodboldgolf blevet justeret så den stående spand nu har en bagplade i form af en væg eller andet. Derudover er spandene ændret fra 12 liters spande til 45 liters baljer.

Flammen

Flammen kommer desværre ikke rundt i år. Dette er blevet besluttet for at være ekstra forsigtig omkring COVID19. Vi opfordrer de forskellige arenaer til at tænde flammen lokalt.

Mad på Vejle Stadion

Maden er næsten lige så vigtig som medaljer.
Blot til info, er bestillings fristen for mad og drikke på Vejle Stadion, d. 8.9.20 kl. 12.
Se nærmere på hjemmesiden ved at klikke på denne linje

Vejle Atletikstadion opdelt i gul og grøn zone
Opdeling af Vejle Stadion fredag den 11/9

Information specifikt til deltagere på Vejle Stadion

På selve dagen bliver stadion, delt op i to områder for at efterkomme COVID19-forsamlingsforbuddet.

Ellehøj skal dyste i disciplinerne på GULT område mens Papirfabrikken (og andre deltagere) skal dyste i GRØNT område.

Som vist på billedet ovenfor.