Nyhedsbrev 4 2020

De sidste opdateringer og nyt i forhold til Corona

Anbefal denne side:

Her får I de sidste krampetrækninger fra ”førerbunkeren”.
Vi glæder os helt vildt til på fredag, og vi har bestilt godt vejr.


Corona!


Det vi desværre ikke er herre over, er COVID19-situationen. Det er beredskabsgruppen i Vejle, der bestemmer hvilke tiltag der skal tages. Vi er overbeviste om, at I tager alle nødvendige forholdsregler efter de vejledninger der foreligger.
Vi vil gerne passe på vores borgere, så tjek lige en ekstra gang om jeres arrangement overholder de retningslinjer, vi har i dag.
Når det er sagt, kan vi ramme et niveau, hvor vi lander i samme kategori som København og Odense i skreven stund befinder sig på. Så er vi i et nyt scenarie. Vi krydser alt hvad vi har, men vi må også indse, at der er risiko for, at vi må aflyse hvis tallene stiger. Vi vil holde jer orienteret.


Vi tænder håb på fredag


Dette er derfor forhåbentlig det sidste korte nyhedsbrev, før startskuddet går og den olympiske ild tændes på fredag. Send gerne billeder ind med jeres forskellige bud på flammen, så kan vi dele fællesskabet på tværs.

En lille pakke til jer


I løbet af onsdag d. 9 og torsdag d. 10. september vil vi (Majbritt, Malene og Lars Ulrik) komme rundt til de forskellige institutioner med OL-pakken.
Denne pakke indeholder; Deltagerdiplomer og Medaljer
Pointskemaer og regler for pokaldysterne; Boccia og Fodboldgolf er vedhæftet i mailen.

OBS:

Jeres resultater for pokaldysterne sendes til os senest mandag d. 13. september kl. 12. til mafbe@vejle.dk eller 21537071.
Resultatet vil efterfølgende komme på hjemmesiden og vinderen vil blive kontaktet per telefon.